How to connect to HDHomerun from Qnap TVMosaic server

TVMosaic live and recorded TV products for Desktop/NAS/Raspbery Pi
Post Reply
johnnyvdlaar
Posts: 3
Joined: Sat Feb 02, 2019 2:16 pm

How to connect to HDHomerun from Qnap TVMosaic server

Post by johnnyvdlaar » Sat Feb 02, 2019 2:24 pm

I have a windows 10 system with the tvmosaic software installed. It detects the 4 hdhomerun (HDHR3-4DC) tuners correctly. I also have tvmosaic installed on my qnap nas (253 pro, build 17501).

On the qnap nas I don't see the 4 tuners. I can connect to it via IPTV. But this way I won't get EPG data.

It once did work... but I'm not sure how it was configured back then.

johnnyvdlaar
Posts: 3
Joined: Sat Feb 02, 2019 2:16 pm

Re: How to connect to HDHomerun from Qnap TVMosaic server

Post by johnnyvdlaar » Sun Feb 10, 2019 10:16 pm

anyone?

johnnyvdlaar
Posts: 3
Joined: Sat Feb 02, 2019 2:16 pm

Re: How to connect to HDHomerun from Qnap TVMosaic server

Post by johnnyvdlaar » Mon Feb 11, 2019 11:19 am

I've solved the issue. It was using the second network adapter, which wasn't connected.

Post Reply