Broken channel logo's

TVMosaic live and recorded TV products for Desktop/NAS/Raspbery Pi
Post Reply
mickeyjee
Posts: 7
Joined: Wed May 30, 2018 5:50 am

Broken channel logo's

Post by mickeyjee » Mon Jan 07, 2019 12:10 pm

Hi,

I'm using/testing TVMosaic Server on Synology with a remote M3U playlist. All the channels and EPG works fine except for the channel logo's. Every channel got a broken image. The logo's pointed in the M3U do work.

I even tested with adding logo's manually in de logos folder but even those logo's give broken images.

How to fix this?

Thank you.

Oberon
Posts: 1280
Joined: Thu Jan 26, 2017 8:45 am

Re: Broken channel logo's

Post by Oberon » Mon Jan 07, 2019 12:16 pm

What are "broken images"?
Also you need TVMosaic Plus for channel logo's.

mickeyjee
Posts: 7
Joined: Wed May 30, 2018 5:50 am

Re: Broken channel logo's

Post by mickeyjee » Mon Jan 07, 2019 12:26 pm

Oberon wrote:
Mon Jan 07, 2019 12:16 pm
What are "broken images"?
Also you need TVMosaic Plus for channel logo's.
Forgot to mention. Yes i have Plus:
Image

Broken images like this:
Image

Oberon
Posts: 1280
Joined: Thu Jan 26, 2017 8:45 am

Re: Broken channel logo's

Post by Oberon » Mon Jan 07, 2019 12:34 pm

Can you, please, send your m3u file or at least a part of it with the image urls to our support e-mail? We will have a look.

mickeyjee
Posts: 7
Joined: Wed May 30, 2018 5:50 am

Re: Broken channel logo's

Post by mickeyjee » Mon Jan 07, 2019 12:43 pm

Oberon wrote:
Mon Jan 07, 2019 12:34 pm
Can you, please, send your m3u file or at least a part of it with the image urls to our support e-mail? We will have a look.
Of course;

Code: Select all

#EXTM3U

#EXTINF:-1 tvg-id="DiscoveryChannel" tvg-name="Discovery" tvg-logo="https://i.imgur.com/bZcMB2D.png" group-title="Documentaire",Discovery
But it can't be the M3U because i use this one in other players aswel and it shows everywhere the logo's. Can it be something with the permissions?

Oberon
Posts: 1280
Joined: Thu Jan 26, 2017 8:45 am

Re: Broken channel logo's

Post by Oberon » Mon Jan 07, 2019 1:10 pm

Very strange. When TVMosaic asks for an image, it gets code 403 forbidden back:

Code: Select all

GET /bZcMB2D.png HTTP/1.1
Host: i.imgur.com
Connection: keep-alive
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) tvmosaic/1.0.1 Chrome/53.0.2785.143 Electron/1.4.15 Safari/537.36
Accept: image/webp,image/*,*/*;q=0.8
Referer: http://127.0.0.1:29336/channels/logos/
Accept-Encoding: gzip, deflate
Accept-Language: en-US

HTTP/1.1 403 Forbidden
Retry-After: 0
Content-Type: 
Content-Length: 0
Accept-Ranges: bytes
Date: Mon, 07 Jan 2019 13:01:36 GMT
Connection: close
X-Served-By: cache-ams21039-AMS
X-Cache: MISS
X-Cache-Hits: 0
X-Timer: S1546866096.321687,VS0,VE0
Access-Control-Allow-Methods: GET, OPTIONS
Access-Control-Allow-Origin: *
Server: cat factory 1.0
The same link in browser works good.
We ill put it onto our todo list for this week to see if we can solve it.

mickeyjee
Posts: 7
Joined: Wed May 30, 2018 5:50 am

Re: Broken channel logo's

Post by mickeyjee » Mon Jan 07, 2019 2:18 pm

Oberon wrote:
Mon Jan 07, 2019 1:10 pm
Very strange. When TVMosaic asks for an image, it gets code 403 forbidden back:

Code: Select all

GET /bZcMB2D.png HTTP/1.1
Host: i.imgur.com
Connection: keep-alive
[...]
HTTP/1.1 403 Forbidden
The same link in browser works good.
We ill put it onto our todo list for this week to see if we can solve it.
Thank you.

One update though; i can't see logo's on a Windows client and MacOS client. But i just installed the app on the iPhone and the iPhone app displays the logo's.

pbelo
Posts: 6
Joined: Sun Feb 17, 2019 2:05 pm

Re: Broken channel logo's

Post by pbelo » Mon Mar 11, 2019 11:40 pm

have same issue, broken logos , any solution ?

Post Reply