Change RecordedTV location [windows]

General discussions about TV Mosaic application.
Post Reply
meob
Posts: 3
Joined: Sun Jan 06, 2019 5:45 pm

Change RecordedTV location [windows]

Post by meob » Sun Jan 06, 2019 5:47 pm

Hi All,

long time DVBlogic user here, just upgraded to tv-mosaic, so far so good.

by default i see:

C:\ProgramData\DVBLogic\TVMosaic\data\RecordedTV

can I change this to use a external drive?

Globa
Posts: 2
Joined: Fri Nov 09, 2018 9:46 am

Re: Change RecordedTV location [windows]

Post by Globa » Wed Jan 09, 2019 10:15 am

Hello
Yes of course.
But do not forget to save the settings.
Attachments
TVMosaic recorder.png
TVMosaic recorder.png (65.76 KiB) Viewed 593 times

meob
Posts: 3
Joined: Sun Jan 06, 2019 5:45 pm

Re: Change RecordedTV location [windows]

Post by meob » Wed Jan 09, 2019 10:49 pm

Thank you, not sure how I missed that!

Post Reply