Stopped having EPG for UK channels

TVMosaic live and recorded TV products for Desktop/NAS/Raspbery Pi
Post Reply
robgodfrey
Posts: 1
Joined: Sun Jun 28, 2020 12:18 pm

Stopped having EPG for UK channels

Post by robgodfrey » Sun Jun 28, 2020 12:27 pm

Windows 10 TVMosaic v1.0.0 build 17679
I’m using two DVBS cards, one with two feeds from 28.2E and one with two feeds from 19.2E. Both work well.

Hi,
I can’t get EPG working for UK channels. I set this up last year and don’t remember what I did. It looks like my subscription to TV Adviser (GB) has simply expired. I just want basic EPG info which I thought was available via Mosaic Plus but my Products list doesn’t allow me to make any changes to that – it says ’registered’ but no EPG.
Before I renew a TV Adviser (GB) subscription, can anyone tell me if the screenshot indicates a working Mosaic Plus license or if I’ve got a problem which I should address before renewing a subscription?
Thanks
Rob
Attachments
tvmosaic-log-20200628-1308.zip
(10.94 KiB) Downloaded 2 times
Products.png
Products.png (89.28 KiB) Viewed 75 times

Furax
Posts: 12
Joined: Tue Dec 24, 2019 2:42 pm

Re: Stopped having EPG for UK channels

Post by Furax » Sun Jun 28, 2020 4:25 pm

It could be interresting for you to try a free EPG like http://www.xmltv.co.uk/feeds for example?
I'm french and as TVMosaic doesn't provide any french EPG I found a free one few months ago and it works perfectly...

... And as TVMosaic seems quite "dead", pay for a new year is maybe "risky"?

mrduab
Posts: 12
Joined: Sat Mar 24, 2018 3:32 pm

Re: Stopped having EPG for UK channels

Post by mrduab » Sun Jun 28, 2020 8:04 pm

Best thing I find to do is to use EPG Collector to produce an EPG in XML format and then import it into TV Mosaic. 100% reliable and free.

https://sourceforge.net/projects/epgcollector/

Post Reply