Channel names incorrect.

TVMosaic live and recorded TV products for Desktop/NAS/Raspbery Pi
Post Reply
wonder_lander
Posts: 3
Joined: Tue Sep 10, 2019 11:28 am

Channel names incorrect.

Post by wonder_lander » Tue Sep 10, 2019 11:35 am

Hi there, I'm having some issues with channel names and I wanted to check whether what I assume is correct. I'm using xtream editor standard (https://xtream-editor.com/) to import my existing M3U line, re-order, delete and rename the channels and favourite groups.

After I add the new M3U line from xtream editor into TVMosaic then I seem to be getting the EPG ID in place of the channel name.

Here's the output of both the original and then reworked M3U's.
From Original Provider

#EXTM3U

#EXTINF:-1 tvg-ID="bbc1.uk" tvg-name="UK: BBC ONE FHD" tvg-logo="https://archive.org/download/stevechatf ... bc%201.png" group-title="UK: Entertainment",UK: BBC ONE FHD

http://IPTVproviderURL:8088/iptv_userna ... sword/8015



M3U from Xtream Editor

#EXTM3U

#EXTINF:-1 tvg-chno="1" tvg-id="BBC1.uk" tvg-name="BBC1.uk" tvg-logo="https://archive.org/download/stevechatf ... bc%201.png" group-title="Entertainment",BBC ONE

http://IPTVproviderURL:8088/live/iptv_u ... rd/8015.ts
It looks like tvg-name is being read in as the channel name which is different between the two M3U lines. At the end of each line it's got the actual name I want but TV Moasaic doesn't seem to be picking it up from there.

wonder_lander
Posts: 3
Joined: Tue Sep 10, 2019 11:28 am

Re: Channel names incorrect.

Post by wonder_lander » Mon Sep 16, 2019 8:33 am

Any comment, the same M3U line works in other clients

Post Reply