missing subtitles when transcoding is enable

Topics about Android / Amazon / iOS / AppleTV / Kodi and other TVMosaic clients
Post Reply
wazer
Posts: 16
Joined: Wed Jun 06, 2018 2:31 pm

missing subtitles when transcoding is enable

Post by wazer » Thu Aug 23, 2018 11:39 pm

Image



When transcoding is disabled I can see the subtitles menu but cannot select any of the subtitles.
Image


The server is a ryzen 1700x running on all 16 threads 16gb ram and m.2 ssd.

Oberon
Posts: 1045
Joined: Thu Jan 26, 2017 8:45 am

Re: missing subtitles when transcoding is enable

Post by Oberon » Sun Sep 02, 2018 12:38 pm

That's a behavior by design. There is no robust way to transfer subtitles from during transcoding (TVMosiac has to know that there are subtitles before starting transcoding, otherwise ffmpeg transcoding process will fail).
We keep an eye on it with the new ffmpeg releases and, as soon as it is fixed, we will add support.

wazer
Posts: 16
Joined: Wed Jun 06, 2018 2:31 pm

Re: missing subtitles when transcoding is enable

Post by wazer » Tue Sep 18, 2018 5:22 pm

Oberon wrote:
Sun Sep 02, 2018 12:38 pm
That's a behavior by design. There is no robust way to transfer subtitles from during transcoding (TVMosiac has to know that there are subtitles before starting transcoding, otherwise ffmpeg transcoding process will fail).
We keep an eye on it with the new ffmpeg releases and, as soon as it is fixed, we will add support.
Where is the option to pre-define Subtitles and Audio language in tv mosaic server or pr client settings? its really, really needed.

in VLC you can set them and even use mosaic m3u output and it will work with pre defined settings from VLC.

Post Reply