Android app - Timer not sorted by date

Topics about Android / Amazon / iOS / AppleTV / Kodi and other TVMosaic clients
Post Reply
rbueeler
Posts: 40
Joined: Sat Feb 24, 2018 1:19 pm

Android app - Timer not sorted by date

Post by rbueeler » Tue May 22, 2018 4:58 pm

While in the PC app all the timers are sorted by date/time, it is not the case in the android app:
Attachments
scrn.jpg
scrn.jpg (94.35 KiB) Viewed 661 times

rbueeler
Posts: 40
Joined: Sat Feb 24, 2018 1:19 pm

Re: Android app - Timer not sorted by date

Post by rbueeler » Mon Oct 08, 2018 8:11 am

Issue is still present for me... I am wondering if I am the only one with this problem :?:
Any chance to get it fixed?

the_man
Site Admin
Posts: 96
Joined: Fri Jan 06, 2017 1:13 pm

Re: Android app - Timer not sorted by date

Post by the_man » Tue Oct 16, 2018 8:59 am

Double checked. Timers sorted correctly at our test server/clients

Please, try to make a repair of recorder database (at the settings -> Recorder on the desktop TVMosaic)
Also, describe in details how you have created timers (schedules), from desktop / mobile TVMosaic or from Kodi PVR for DVBlink ...

rbueeler
Posts: 40
Joined: Sat Feb 24, 2018 1:19 pm

Re: Android app - Timer not sorted by date

Post by rbueeler » Tue Oct 16, 2018 6:57 pm

Nice for you. ;)

I repaired the recorder DB. It does not solve the issue. Pls see screenhot from today:
Screenshot.jpg
Screenshot.jpg (93.69 KiB) Viewed 216 times
As you can see even timer from same series recording are not in correct order.

The issue does not occur on the Windows client, only on Android client. So it is probably caused by the Android app and not the server.

Whether I created the schedule by Windows client or Android client I cannot remember. But it was definitely an official client from DVBlogic. (No KODI plugin)

rbueeler
Posts: 40
Joined: Sat Feb 24, 2018 1:19 pm

Re: Android app - Timer not sorted by date

Post by rbueeler » Thu Nov 29, 2018 6:24 am

Is there no way to solve this? Will re-creation of the timer help? Or should I send you the DB for further investigations? (I could open a helpdesk ticket, if it helps)

Post Reply