Recorder 'new only' default setting

Post here your ideas on how to make TVMosaic product better
Post Reply
DaveH
Posts: 21
Joined: Fri Mar 30, 2018 9:00 am

Recorder 'new only' default setting

Post by DaveH » Sat Dec 01, 2018 10:07 am

I'm not sure if this has been requested before, but I can't find it.

Can we have a flag in the recorder settings to set default behaviour for 'new only' option? I nearly always want this option to be true, but it defaults to false so I have to set it manually every time I schedule a series record.

jaas
Posts: 2
Joined: Thu Mar 01, 2018 8:26 am

Re: Recorder 'new only' default setting

Post by jaas » Mon Dec 03, 2018 12:07 pm

+1

Toonvos
Posts: 6
Joined: Wed Apr 17, 2019 1:10 am

Re: Recorder 'new only' default setting

Post by Toonvos » Mon Apr 29, 2019 7:25 am

+1

jaas
Posts: 2
Joined: Thu Mar 01, 2018 8:26 am

Re: Recorder 'new only' default setting

Post by jaas » Mon Apr 29, 2019 11:54 am

+1

Post Reply