Page 2 of 3

Re: only one tuner available

Posted: Mon Mar 26, 2018 8:39 am
by alpine
Hello,

how does it go on here? is there any further information?

AB

Re: only one tuner available & dolby with DVB-T2 is stammering

Posted: Mon Mar 26, 2018 9:45 am
by Oberon
No news yet.

Re: only one tuner available & dolby with DVB-T2 is stammering

Posted: Mon Mar 26, 2018 12:30 pm
by alpine
but it's definitely a bug. when will it be fixed? I bought the TVMosaic version !!!

Re: only one tuner available & dolby with DVB-T2 is stammering

Posted: Mon Mar 26, 2018 12:35 pm
by Oberon
We do our best. But until we reproduce/find/fix the issue might take time.

Re: only one tuner available & dolby with DVB-T2 is stammering

Posted: Mon Mar 26, 2018 1:05 pm
by alpine
okay, that a word. I will wait. Thanks for your great support.

Re: only one tuner available & dolby with DVB-T2 is stammering

Posted: Thu Apr 12, 2018 8:32 am
by alpine
when is a solution to be expected. Currently I can only receive one DVB-S2 stream at a time with my Octopus NET. Whenever a second stream is requested by another KODI participant, an error message is displayed.

I hope for an early solution here, because I bought TVMosaic and it is not conditionally usable. It worked excellently for DVBLink.

Thank you.

AB

Re: only one tuner available & dolby with DVB-T2 is stammering

Posted: Thu Apr 12, 2018 4:01 pm
by Oberon
We have fixed another sat2ip related issue and it will be available in the upcoming new build. Hopefully it will resolve your issue.
It's just difficult to fix something that we cannot reproduce.

Re: only one tuner available & dolby with DVB-T2 is stammering

Posted: Thu Apr 12, 2018 7:57 pm
by alpine
what can I do in this case?
what do you need to review this?
What is the difference to DVBLink?

When will the new build get ready?

AB

Re: only one tuner available & dolby with DVB-T2 is stammering

Posted: Fri Apr 13, 2018 5:14 pm
by alpine
with the new version 16090 no other result. Its not possible to drive two channels with DVB-S2 at OctopusNet on seperate Kodis.
What`s wrong, what is so difficult to get the same functionality like DVBLink.

Any ideas to solve the problem?

AB

Re: only one tuner available & dolby with DVB-T2 is stammering

Posted: Fri Apr 20, 2018 8:22 am
by alpine
where do we go from here?