only one tuner available & dolby with DVB-T2 is stammering

TVMosaic live and recorded TV products for Desktop/NAS/Raspbery Pi
alpine
Posts: 42
Joined: Fri Mar 16, 2018 1:35 pm

Re: only one tuner available

Post by alpine » Mon Mar 26, 2018 8:39 am

Hello,

how does it go on here? is there any further information?

AB
Last edited by alpine on Thu Apr 12, 2018 8:33 am, edited 1 time in total.

Oberon
Posts: 1286
Joined: Thu Jan 26, 2017 8:45 am

Re: only one tuner available & dolby with DVB-T2 is stammering

Post by Oberon » Mon Mar 26, 2018 9:45 am

No news yet.

alpine
Posts: 42
Joined: Fri Mar 16, 2018 1:35 pm

Re: only one tuner available & dolby with DVB-T2 is stammering

Post by alpine » Mon Mar 26, 2018 12:30 pm

but it's definitely a bug. when will it be fixed? I bought the TVMosaic version !!!

Oberon
Posts: 1286
Joined: Thu Jan 26, 2017 8:45 am

Re: only one tuner available & dolby with DVB-T2 is stammering

Post by Oberon » Mon Mar 26, 2018 12:35 pm

We do our best. But until we reproduce/find/fix the issue might take time.

alpine
Posts: 42
Joined: Fri Mar 16, 2018 1:35 pm

Re: only one tuner available & dolby with DVB-T2 is stammering

Post by alpine » Mon Mar 26, 2018 1:05 pm

okay, that a word. I will wait. Thanks for your great support.

alpine
Posts: 42
Joined: Fri Mar 16, 2018 1:35 pm

Re: only one tuner available & dolby with DVB-T2 is stammering

Post by alpine » Thu Apr 12, 2018 8:32 am

when is a solution to be expected. Currently I can only receive one DVB-S2 stream at a time with my Octopus NET. Whenever a second stream is requested by another KODI participant, an error message is displayed.

I hope for an early solution here, because I bought TVMosaic and it is not conditionally usable. It worked excellently for DVBLink.

Thank you.

AB

Oberon
Posts: 1286
Joined: Thu Jan 26, 2017 8:45 am

Re: only one tuner available & dolby with DVB-T2 is stammering

Post by Oberon » Thu Apr 12, 2018 4:01 pm

We have fixed another sat2ip related issue and it will be available in the upcoming new build. Hopefully it will resolve your issue.
It's just difficult to fix something that we cannot reproduce.

alpine
Posts: 42
Joined: Fri Mar 16, 2018 1:35 pm

Re: only one tuner available & dolby with DVB-T2 is stammering

Post by alpine » Thu Apr 12, 2018 7:57 pm

what can I do in this case?
what do you need to review this?
What is the difference to DVBLink?

When will the new build get ready?

AB

alpine
Posts: 42
Joined: Fri Mar 16, 2018 1:35 pm

Re: only one tuner available & dolby with DVB-T2 is stammering

Post by alpine » Fri Apr 13, 2018 5:14 pm

with the new version 16090 no other result. Its not possible to drive two channels with DVB-S2 at OctopusNet on seperate Kodis.
What`s wrong, what is so difficult to get the same functionality like DVBLink.

Any ideas to solve the problem?

AB

alpine
Posts: 42
Joined: Fri Mar 16, 2018 1:35 pm

Re: only one tuner available & dolby with DVB-T2 is stammering

Post by alpine » Fri Apr 20, 2018 8:22 am

where do we go from here?

Post Reply