TVMosaic, TVButler, Synology -> 0 Byte recordings

TVMosaic live and recorded TV products for Desktop/NAS/Raspbery Pi
floschi
Posts: 10
Joined: Tue Aug 21, 2018 5:16 pm

Re: TVMosaic, TVButler, Synology -> 0 Byte recordings

Post by floschi » Tue Oct 09, 2018 5:49 am

Again 7 (!) zero Byte recordings. Now the product bundle is complete useless to me.

irishj
Posts: 5
Joined: Sun Aug 26, 2018 5:26 pm

Re: TVMosaic, TVButler, Synology -> 0 Byte recordings

Post by irishj » Tue Oct 09, 2018 1:32 pm

Hello,

This isn't just a Synology issue, I experience this on Windows when using IPTV.

Some recordings work fine and others are zero bytes. I've even monitored the channel when the recording started and it shows a valid bitrate, no errors. I'm using the "convert" option for when my recordings are finished to covert to MP4 and yes, both the original recording location and the destination have more than enough room.

Plantje
Posts: 45
Joined: Fri May 11, 2018 6:53 am

Re: TVMosaic, TVButler, Synology -> 0 Byte recordings

Post by Plantje » Tue Oct 09, 2018 5:36 pm

Replied to another thread as well. In my case it was an issue with decryption. http://forum.dvblogic.com/viewtopic.php?f=56&t=31210

floschi
Posts: 10
Joined: Tue Aug 21, 2018 5:16 pm

Re: TVMosaic, TVButler, Synology -> 0 Byte recordings

Post by floschi » Tue Oct 09, 2018 7:33 pm

In my case it was an issue with decryption
Thx, but that's not my issue, imho. I just watch/record unencrypted channels and I'm using the recommended hardware (TV Butler), no IPTV. Seems to be sth very strange...

Plantje
Posts: 45
Joined: Fri May 11, 2018 6:53 am

Re: TVMosaic, TVButler, Synology -> 0 Byte recordings

Post by Plantje » Tue Oct 09, 2018 8:23 pm

Ok, if you watch unencrypted channels that's different.
I am not using IPTV either, but still this issue seems different. Sorry, I wasn't able to help

irishj
Posts: 5
Joined: Sun Aug 26, 2018 5:26 pm

Re: TVMosaic, TVButler, Synology -> 0 Byte recordings

Post by irishj » Tue Oct 09, 2018 9:44 pm

I don't think it matters if your using DVB or IPTV, if two different people are seeing the same issue with 0 byte recordings, it stands to reason there is a core issue within the app causing it. My brother is also using TVMosaic for IPTV and experiences the same issue, he's running his via docker on a Synology NAS.

floschi
Posts: 10
Joined: Tue Aug 21, 2018 5:16 pm

Re: TVMosaic, TVButler, Synology -> 0 Byte recordings

Post by floschi » Wed Oct 10, 2018 5:33 am

So you mean this could be an issue by the app, not related to the hardware (dongle, IPTV, ...)? Then I wonder why there are so few people talking about this...

But nevertheless it would be nice to get some more attention by the devs :-/

garyd123
Posts: 10
Joined: Sat Jun 30, 2018 9:58 pm

Re: TVMosaic, TVButler, Synology -> 0 Byte recordings

Post by garyd123 » Wed Oct 10, 2018 11:32 am

Same issue IPTV on pi3b+...

I've gone back to tvh for now

floschi
Posts: 10
Joined: Tue Aug 21, 2018 5:16 pm

Re: TVMosaic, TVButler, Synology -> 0 Byte recordings

Post by floschi » Sun Oct 14, 2018 6:11 pm

So I did everything from scratch, scanned again for channels, put TVButler into the USB3 port of my Synology (the remaining USB2 is empty!) and enjoyed 28 hours of normal behavior like I expect.

But hey, here we go again with a 0 Byte recording (19:45 today).

I have no more idea how I can fix this. :roll:
Attachments
tvmosaic-log-20181014-2005.zip
(71.63 KiB) Downloaded 2 times

Oberon
Posts: 1049
Joined: Thu Jan 26, 2017 8:45 am

Re: TVMosaic, TVButler, Synology -> 0 Byte recordings

Post by Oberon » Mon Oct 15, 2018 7:15 am

@floschi Please, write a message to info at dvblogic.com, referring to this thread. We will send you another TVButler tuner.

Post Reply