Some Logos didn´t work ?

TVMosaic live and recorded TV products for Desktop/NAS/Raspbery Pi
Post Reply
Tuniberger
Posts: 3
Joined: Mon Apr 30, 2018 10:08 am

Some Logos didn´t work ?

Post by Tuniberger » Wed May 02, 2018 7:57 am

Logos didn´t work for some channels.
I have unzipped the german logo file to \\MYSYNOLOG\TVMosaic\channel_logo folder on my SYNO 716+II .
Auto Mapping didnt´t work for all, Some must be mapped manual but not all Logos are viewable in TVMosaic.

No System found. Some auf the automapped and some of the manual mapped did´t work.
Rename without spaces didn´t help. Also it looks like it´s independ of the File-Zize / resolution.
tv-logo.PNG
tv-logo.PNG (57.38 KiB) Viewed 1538 times

Oberon
Posts: 1288
Joined: Thu Jan 26, 2017 8:45 am

Re: Some Logos didn´t work ?

Post by Oberon » Thu May 03, 2018 8:05 am

The directory name and file names for the logo are very strange. It looks like you are using Synology image cache as logo's.
You need to select in the combobox above your real directory with logo's instead of @eaDir.

ruedi61
Posts: 7
Joined: Sat Jun 02, 2018 5:19 pm

Re: Some Logos didn´t work ?

Post by ruedi61 » Sat Jun 16, 2018 6:42 pm

Same here, no Logo / Picture are show in TV-Mosaik. Access Right are read / write, so where is the Problem? :geek:
Attachments
Unbenannt.PNG
Unbenannt.PNG (59.69 KiB) Viewed 1385 times
Unbenannt1.PNG
Unbenannt1.PNG (86.33 KiB) Viewed 1385 times

Oberon
Posts: 1288
Joined: Thu Jan 26, 2017 8:45 am

Re: Some Logos didn´t work ?

Post by Oberon » Thu Jun 21, 2018 9:09 am

ruedi61 wrote:
Sat Jun 16, 2018 6:42 pm
Same here, no Logo / Picture are show in TV-Mosaik. Access Right are read / write, so where is the Problem? :geek:
Set log level to extended info, reproduce the issue and attach zipped log files here.

Post Reply