Search found 32 matches

by debutanker
Mon Jun 11, 2018 12:28 pm
Forum: Clients
Topic: Issues with migration from dvblink to kodi v18
Replies: 45
Views: 11223

Re: Issues with migration from dvblink to kodi v18

Since i deactivated timeshift in Kodi DVBLink/TVMosaic Addon, i could not reproduce this behavior anymore!
Is there something special with my system or am i the only one who is suffering these problems?
No one with a killer idea for me? :roll:
by debutanker
Thu Jun 07, 2018 8:28 am
Forum: Clients
Topic: Issues with migration from dvblink to kodi v18
Replies: 45
Views: 11223

Re: Issues with migration from dvblink to kodi v18

Still facing this issue. Behavior has changed a little bit. After client wakes up my TVMosaic-server, no crashes with Kodi client, but first try to play a tv channel still doesnt work. After rebooting my client everything seems to be fine... If i take a short look in my kodi log, it seems that this ...
by debutanker
Thu May 24, 2018 11:09 am
Forum: Clients
Topic: Issues with migration from dvblink to kodi v18
Replies: 45
Views: 11223

Re: Issues with migration from dvblink to kodi v18

You are welcome. Please report your experiences - if it works properly. There were a lot of changes both on Kodi and addon side. Noticed one little thing with latest milhouse build and addon version 4.5.2: when client wakes up (and only then) and i want to start a tv channel, kodi frequently crashe...
by debutanker
Sun Apr 29, 2018 2:12 pm
Forum: Clients
Topic: iOS client
Replies: 28
Views: 7273

Re: iOS client

Is there a WOL feature planned?
by debutanker
Thu Apr 12, 2018 4:51 pm
Forum: Clients
Topic: Issues with migration from dvblink to kodi v18
Replies: 45
Views: 11223

Re: Issues with migration from dvblink to kodi v18

You are welcome. Please report your experiences - if it works properly. There were a lot of changes both on Kodi and addon side. Noticed one little thing with latest milhouse build and addon version 4.5.2: when client wakes up (and only then) and i want to start a tv channel, kodi frequently crashe...
by debutanker
Tue Apr 10, 2018 1:23 pm
Forum: TVMosaic
Topic: Migrating existing TV Advisor Subscription to TV Mosaic ?
Replies: 6
Views: 1546

Re: Migrating existing TV Advisor Subscription to TV Mosaic ?

Oberon, Thanks now sorted. Might I respectfully suggest that you consider adding an additional link that refers directly to TV Advisor as your existing link suggests if is purely for upgrading what was the server product to TV Mosaic. I was aware that I did not qualify for a free upgrade to TV Mosa...
by debutanker
Mon Apr 09, 2018 8:47 am
Forum: TVMosaic
Topic: tv_mosaic server keeps staying in awaymode
Replies: 3
Views: 1226

Re: tv_mosaic server keeps staying in awaymode

Many thanks for your prompt reply.
No clients which pinged the server - already checked that.
Loglevel now is set to "info" and i will do some further observations.
Just now i checked my server and "standby" now seems to work - strange....(after two days).
by debutanker
Mon Apr 09, 2018 5:54 am
Forum: TVMosaic
Topic: tv_mosaic server keeps staying in awaymode
Replies: 3
Views: 1226

tv_mosaic server keeps staying in awaymode

Hi,
today i´ve noticed, that mosaic_server keeps staying in awaymode since 2 days. Needless to say that this prevents my Server from standby.
Already tried a reboot - no success.
Any ideas?

thanks in advance
debutanker

Screenshot (7).png
Screenshot (7).png (74.7 KiB) Viewed 1226 times
by debutanker
Fri Apr 06, 2018 7:52 pm
Forum: General
Topic: Upgrade to TVMosaic?
Replies: 22
Views: 7147

Re: Upgrade to TVMosaic?

This is how market economy works, so i dont quite understand this lack of comprehension.....
by debutanker
Fri Mar 30, 2018 11:55 am
Forum: Clients
Topic: Issues with migration from dvblink to kodi v18
Replies: 45
Views: 11223

Re: Issues with migration from dvblink to kodi v18

First tests with TV Mosaic and Kodi 18/LE9 (API 5.8.0) are very promising!
Regarding the logo issue within Kodi, try to delete the TVxx.db and the Epgxx.db in userdata/database folder.
After doing this and restarting my system, no logo issue for me.